Konstruksione
Ndërtime

Çfarëdo nevoje që keni për ndërtimin e një shtëpie, magazine, ndërtese etj EKM është në dispozicionin tuaj

Energjitikë
Elektrike

Ne punojmë në projekte ndërtimi të të gjitha madhësive, nga instalimi i rrjeteve të ndryshëm me fuqi të ulët deri tek ato madhore elektrike etj

Projektime
Punimet mekanike

Nëse ju jeni një investitor privat, publik, një fermer ne ju vijmë në ndihmë duke dëgjuar nevojat tuaja dhe ofruar zgjdhjen më të leverdisshme…

PROFESIONISTË TË FUSHËS

Ne ju shërbejmë në çdo fushë të ndërtimit, riparimit që keni nevojeë

EKM Konstruksion & Teknologjiështë një kompani ndërtimi me shërbime të plota që ofron zgjidhje ndërtimi nga fillimi në fund.

Kompania jonë përdor dhe ofron teknologjinë e fundit në konstruksione, projektime, energjitikë, ndriçim etj

238

Projekte të përfunduara

60

Bashkëpunetorë

747+

Punime

30+

Klientë
PROJEKTET E FUNDIT

Disa nga punët tona…

Jemi krenarë t’ju tregojmë projektet tona më të fundit. Do të gjeni një galeri të larmishme zhvillimesh, rimodelimesh, shtesash dhe ndërtimesh të reja.