EKM Konstruksion & eknologji

Lider në Teknologji,
Ndërtim dhe Energjitikë

EKM është një ndërmarrje private, me aftësi të klasit të parë në shërbim të gjithë zinxhirit të nevojave të klientit në sektë të ndryshëm. Ne operojmë sipas një modeli biznesi të integruar që përfshin gamën e plotë të shërbimeve si studim, projektim, prodhim, ndërtim, investim, operim dhe mirëmbajte, duke ofruar zgjidhje për organizatat publike dhe private.

Konstruksion

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

Projektime

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

Mirëmbajtje & Riparime

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

Energjitikë

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

Elektrike

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

Teknologji

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

238

Projekte të përfunduara

60

Bashkëpunetorë

747+

Punime

30+

Klientë
EKM Konstruksion & Teknologji

Ne ofrojmë të gjitha
Shërbimet
dhe Teknologjinë e fundit

Ne kemi stafin më të specializuar për të mbrojtur vlerën e pronës tuaj me shërbimet tona. Ne krenohemi me ofrimin e shërbimeve cilësore që tejkalojnë pritshmëritë e klientëve tanë.

CILESI

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

KORREKTESE

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

CILESI

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

GARANCI

EKM KONSTRUKSION & TEKNOLOGJI

Image