image
NE NDËRTOJMË GJËRAT NDRYSHE

Le të punojmë së bashku

EKM Konstruksion & Teknologji është një kompani ndërtimi me shërbim të plotë që ofron zgjidhje ndërtimi nga fillimi në fund. Stafi ynë operon në Shqipëri, rajon dhe në Itali

Na kontakto

EKM Konstruksion & Teknologji është 24/7 në shërbimin tuaj!

Rrruga Irfan Tomini
Tiranë

Support
+355 69 20 414 05

Shërbimi ndaj klientit
+355 69 555 5594

Our Email
info@ekmkonstruksionteknologji.com

Na shkruani

Stafi ynë është në dispozicionin tuaj...