EKM Konstruksion & Teknologji

Ne e kuptojmë rëndësinë e inovacionit dhe profesionalizmit

Që nga fillimi ynë, vizioni dhe fokusi ka qenë të ofrojmë projekte me vlerë të lartë për klientët tanë me theksin
mbi komunikimin dhe vëmendjen ndaj detajeve.

EKM Konstruksion & Teknologji nisi me një fokus të qartë: Të ndërtojmë një kompani që mund të konkurrojë me firmat e mëdha të ndërtimit ndërsa operon me fleksibilitetin dhe fokusin te klienti i një biznesi të vogël familjar. Ne e quajmë atë vlera të biznesit të vogël me një qasje të biznesit të madh.

Sot, 75 për qind e biznesit tonë vjen nga një grup thelbësor klientësh të trashëguar: një dëshmi e përkushtimit tonë për të ndërtuar marrëdhënie të forta dhe afatgjata pune.

image
AFTËSITË DHE EKSPERTIZA JONË

Ekspertizë, profesionalizëm dhe saktësi

EKM Konstruksion & Teknologji bashkëpunon me kompanitë më të mëdha…

Elektrike

80%

Teknologji

70%

Ndërtim

90%